5 nye vinterhuller

I går var vi nogle stykker fra MDK der fik sat 4 nye kurve i jorden, samt flyttet 2 kurve til nye positioner. Det resulterede i at vi nu har 5 huller på en “vintersløjfe”, samt 12 huller på den officielle helårsbane. Hul 7 over hækken er afgået ved døden, og hul 9 er lavet om til et par 4, efter kurven nu er rykket ind i skoven over mod hvid tee på hul 10. Afstande på de nye huller er kun vejledende ind til vi har fået fat i et langt målebånd, eller andet måleudstyr. Der er fælles hvid/gul tee på alle de 5 vinterhuller. Tanken er at de skal spilles mellem hul 4 & 5. Vi er godt klar over at der er rod i hul numre nu (igen), men det får vi rettet op på snarest. Hvis/hvornår og i så fald hvor der evt. kommer et sidste 18. hul ved vi p.t. ikke noget omkring.

Vinterhuller

banekortmdk