Mølleparken Open 2017

Vi vil på vegne af TD Jesper Bendix Pedersen samt styregruppen bag Mølleparken Open, gerne sige alle deltagere stor tak for fremmødet til vores turnering. Dem, der måtte trække sig før og under turneringen ønsker vi god bedring.

Nu til selve turneringen: 

Cirka tres plastikkastende guttermænd- og kvinder var mødt op i Mølleparken til en weekend i discgolfens tegn, da første afdeling af Danish Tour skulle afvikles.

Vejret var, som vi kender det i Danmark, afvekslende, med lidt køligt og fugtigt vejr lørdag og dejligt forårsvej søndag.

Spillerne skulle prøve kræfter med banens nye layout, med hvad vi selv synes, 13 krævende og afvekslende huller.

Da Mølleparken er åben for alle, skulle der tages hensyn til alle parkens brugere og det synes vi, at I var dygtige til – ligeledes til at forklare om sporten, hvis der kom nysgerrige forbi 🙂

Nogle var bedre end andre på det resultatmæssige plan, men det er vores opfattelse, at alle har hygget sig – og man skal huske hyggen!

De skrappeste i de seks forskellige kategorier var:

Open: Kristian Spliid
Master: Søren Sejr Larsen
Grand Master: Stefan Sørensen
AM Advanced: Albert Hytten
AM Intermediate: Hans Christian Aaen Jensen
Women: Rie Rasmussen

Stort tillykke til alle vindere!

Øvrige resultater kan findes på PDGA’s hjemmeside.

Der var et enkelt Ace (hul 8) fra Martin Amadeus Rahbek, mens CTP (hul 11) fra henholdsvis hvid og gul, blev vundet af Kristian Engsig-Karup og Hans Christian Aaen Jensen.

Vi vil også gerne takke turneringens sponsorer Prodigy, Disc Connection og SportDirect.

Endnu en gang tak for en fin weekend.