BANEN

I den offentlige park Mølleparken i Taastrup ligger disc golf banen. Den flotte bane blev åbnet i efterårsferien 2010, og har mange forskellige træer, buske og å løb der gør banen spændende, udfordrende og sjov at spille på. Der er bænke og borde til at spise sin frokost ved, og parken er takket være et godt arbejde fra kommunen, som regel altid meget velholdt og nyklippet.

Banen bestod oprindeligt af 9 huller med gule og røde teesteder til hvert hul. I april måned 2014 blev banen desuden udvidet med hvide teesteder.

Grundet et overløbsbassin der er blevet etableret i parken under vinteren 2015/2016, har banen i denne periode været reduceret til 7 huller. Per 4/6-2016 har banen fået de to manglende huller tilbage. Derudover er der etableret yderligere fire huller og i den forbindelse er banen samtidig blevet redesignet. Mølleparkens disc golf bane består altså i dag af 13 huller i alt. Ni af kurvene er INNOVA DISCatcher® Pro. De fire ekstra kurve er af typen fra Johansens Maskinfabrik. Alle kurve er permanente og er støbt ned i jorden. Bemærk at der mangler røde teesteder på alle huller undtagen på hul 3, 4 & 10. Klubben håber at kunne indføre røde teesteder på samtlige huller igen inden udgangen af 2016.

Banens par er 39.

Alle kan til enhver tid spille på banen såfremt der ikke er et arrangement eller en turnering på banen. Det er ganske gratis og man behøver ikke bestille tid.

Banekort og OB-regler i udskriftsvenligt format

 

Hul 1

Par 3
Gul tee: 62 m
Hvid tee: 77 m
OB i søen, i åen samt på den anden side af hegnet i højre side.

Hul 2

Par 3
Gul tee: 55 m
Hvid tee: 65 m
OB i åen, bag hegnet i højre side samt på og bag cykelstien bag kurven.
Kommentar: tee er på stien der går langs med åen. Kig efter hvide og gule markeringer på stolperne på hegnet i højre side. Det er lige omkring “knækket” på stien/åen.

Hul 3

Par 3
Gul tee: 90 m
Hvid tee: 112 m
OB i søen samt på og til højre for cykelstien i højre side. OB på cykelstien stopper ved Rødkælkevej. Derudover er der OB i haverne bag hegnet i området fra Rødkælkevej og forbi kurven.

Hul 4

Par 3
Gul tee: 64 m
Hvid tee: 78 m
OB i åen og i søen til venstre.

Hul 5

Par 3
Gul/hvid tee: 58 m
Kommentar: for at komme til tee på hul 5, anbefales det at man at går til venstre for hullet, ude på marken hvor der er en sti og IKKE inde på fairway i skoven. Der er fælles hvid/gul tee.

Hul 6

Par 3
Gul tee: 57 m
Hvid tee: 79 m
OB i søen, åen samt på og bag ved cykelstien bag kurven.

Hul 7

Par 3
Gul/hvid tee: 57 m
OB i/på hækken og på hele området inden hækken, på og bag ved vejen samt i bedet til venstre bag kurven. Der er ingen dropzone, så der skal kastes igen fra tee, med et straffekast ind til discen lander inbounds.
Kommentar: der er fælles hvid/gul tee.

Hul 8

Par 3
Gul/hvid tee: 73 m
OB i åen.
Kommentar: der er fælles hvid/gul tee.

Hul 9

Par 3
Gul: 99 m
Hvid: 111 m
OB i åen.

Hul 10

Par 3
Gul: 56 m
Hvid: 76 m
OB på og bag ved cykelstien bag kurven.

Hul 11

Par 3
Gul: 85 m
Hvid: 97 m
OB i søen, i åen, bag hegnet bag kurven samt på og til højre for Grønhøjgårdsvej.

Hul 12

Par 3
Gul tee: 89 m
Hvid tee: 112 m
OB i søen, på og til højre for Grønhøjgårdsvej samt på og bag ved cykelstien bag kurven

Hul 13

Par 3
Gul/hvid tee: 74 m
OB i søen, på og til højre for cykelstien i højre side samt på og til venstre for grusstien i venstre side.
Kommentar: der er fælles hvid/gul tee.

Skriv et svar